EURO Lainasumma Tilinumero Etunimi
Sukunimi Sotu Sähköposti Postinumero
Postitoimipaikka Lähiosoite


Palvelu on suljettu.
EURO OK Lainasumma

Rahat siirretään tilillesi kun vahvista meille että
hyväksyt lainapäätöksemme ja lainaehtomme
yllä mainitulla viestillä.
Malliviesti: EURO 600 571054-20060726 Mikko Mallinen 201168-842H mikko.mallinen@email.fi 00100 Helsinki Takapihankuja 6 A7

EuroVippi

Meiltä EuroVippi laina odottamattomiin tarpeisiin, nopeasti ilman takaajia tai vakuuksia. Palvelu on tarkoitettu arkipäiväisten menojen kattamiseksi tai muiden kulujen lyhytaikaiseen rahoittamiseen. Palvelustamme voi saada 20-800 euron pikavipit ilman vakuuksia ja takaajia. Lainaa myönnämme kaikille 18-vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille. Edellytämme kuitenkin että luottotietosi ovat kunnossa ja että sinulla on omiin nimiisi rekisteröity matkapuhelinnumero. Asiakaspalvelumme palvelee sinua aukioloaikana ja auttaa mielellään kaikissa lainanhakuun liittyvissä asioissa. Kaikki lainahakemukset käsitellään luottamuksella. Lainan saat tilillesi tutustuttuasi lainaehtoihin ja hyväksyttyäsi lainapäätöksen.

Vanhat asiakkaat

Vanhat ja tunnistautuneet asiakkaat voivat hakea lainaa lyhytviestillä:
EURO SUMMA HENKILÖTUNNUS, mikäli aikaisemmat tiedot eivät ole muuttuneet.
Esim: EURO 200 091169-678H
Lainahakemuksia otetaan vastaan 24h. Aukioloajan ulkopuolella lähetetyt hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä klo. 07:00 alkaen (su klo. 12). Palvelu on avoinna ma-la klo 07–23, sekä sunnuntaina klo. 12-18. Palvelu toimii Soneran, Elisan, DNA:n, Saunalahden, Kolumbuksen ja Telefinlandin liittymissä. Toimitus- ja käsittelykulut ja maksuajat näkyvät lainataulukosta. Maksu suoritetaan laskulla, jonka saat sähköpostiisi.

Tunnistautuminen


Osuuspankki ja säästöpankki käytössä!


TUNNISTAUTUMISEN EDUT

Sinun kannattaa rekisteröityä asiakkaaksemme pankkien tarjoamilla verkkopankkitunnuksilla. Tunnistautuminen on vaivaton ja nopea toimenpide joka ei maksa mitään. Samalla henkilötietojesi luvaton käyttö estetään jos esimerkiksi henkilötodistuksesi on kadonnut tai varastettu. Voit tunnistautua sähköisesti vaikka et hakisikaan lainaa heti. Salaisella numerolla voi myös hakea lainaa. Tunnistautumisen jälkeen voi hakea lainaa kätevästi lyhythakemuksella. Riittää, että lähetät vain viestin: EURO LAINASUMMA SOTU numeroon ----- ja yhteystietosi haetaan puhelinnumeron perusteella tunnistetuista tiedoista. Kaikki lainahakemuksemme edellyttävät kahden viestin lähettämistä ohjeiden mukaisesti palveluun. Lyhythakemus on lähetettävä luonnollisesti samasta puhelinnumerosta, jonka olet aikaisemmin tunnistautumisen yhteydessä ilmoittanut.