Matkusta Kuin Ammattilainen – Eurovippi Reissuluotto

Matkusta kuin ammattilainen. 7 fiksua ja yksinkertaista ajatusta, jotta matka kulkisi hyvin.

reissuluotto-eurovippi

1. Matkustatko kahdestaan?

Lentokoneessa varaa aina istumapaikat, jotka sijaitsee ikkunan alla ja väli käytävän vieressä. Mikäli lento ei ole täysin varattu, niin todennäköisesti kukaan ei halua istua kahden tuntematon henkilön välissä. Ja jos joku varaakin sen keskimmäisen istumapaikan, niin hän varmasti ilahtuu kun annatte hänelle jommankumman istumapaikoistanne.

2. Lataa lentoyhtiön sovellus.

Suuri osa lentoyhtiöistä käyttää sovellusta ja juuri siitä saamme paljo hyödyllistä infoa – muuttuneet säännöt, uudet lentoajat jms.

3. Kirjoita matkatavaroillesi, että se on helposti särkyvä.

Mehän kaikki tiedämme miten matkatavaroita käsitellään ja heitetään koneeseen ja sieltä ulos. Jos työntekijät ajattelee, että matkalaukku voi sisältää helposti särkyviä esineitä, he osoittaa suurempaa huolellisuutta.

4. Laita käsimatkatavaroihin joitakin tarpeellisia esineitä.

Kukaan ei ole suojattu siitä, että matkatavarat voi mennä kadoksiin. Mitäs sitten tapahtuu? Jos olet käsimatkatavaroihin pakannut pari vaate-esinettä ja hammasharjan, niin ilmoitus matkatavaroiden katoamisesta ei tunnu niin kauhealta.

5. Pakkaa käsimatkatavara pehmeään laukkuun.

Ensinnäkin sitä on helpompi kuljettaa ja toiseksi saat sen työntää pienemmäksi (jos lentoaseman työntekijä halua tarkistaa onko laukku sopivan kokoinen).

6. Käytä välilaskua.

Jos suinkin mahdollista, niin jää reittipisteeseen pidemmäksi, näin olleen saat mahdollisuuden nähdä uusia paikkoja (yleensä ilmaiseksi).

7. Ota taksi lähtevien lentojen alueelta.

Odottaessaan taksia saapuvien lentojen alueella voi mennä hyvin pitkään koska kaikki haluavat vuokrata taksin. Lähtevien lentojen alueella ovat taksit vasta saapuneet asiakkaiden kanssa ja valmistuvat lähtemään lentokentältä.

Reissuluotto kokemukset :

Lainaa matkaa varten..

Matkan rahoituksessa auttaa Eurovippi Reissuluotto!

Reissu maksaminen reissuluottolla tapahtuu seuraavasti:

1. Hae reissuluottoa meiltä. Saat luottopäätöksen heti ja voit kirjautua tämän jälkeen palveluumme.
2. Nosta reissuluotto lomasi maksamiseen tarvittava määrä 20 eurosta 2250 euroon. Rahat siirretään tilillesi heti.
3. Varaa haluamasi matka mistä tahansa ja maksa se tilillesi maksamillamme rahoilla.
4. Maksa reissuluotto takaisin sinulle sopivana ajankohtana ja voit taas seuraavaa matkaa varten nostaa lisää matkalainaa.

Pikavippi lainaehdot..
Linkki etusivulle..
Lue Eurovippi Luotto Blogi..

hae-vippi