Ostosraha 20-2250€ Nopeita Ostoksia Varten

Jos tarvitset ostosraha, Eurovippi Luotto on kätevä ja nopea tapa kattaa odottamattomia menoja tai suurempien ostoksien tekemiseen. Luotto voitte käyttää vaikka matkustamiseen tai opintolainan maksamiseksi.

ostosraha-eurovippi

Mikä on ostosraha kulutusluotto?

Ostosraha on nopea ja kätevin kulutusluotto. Lainasumma 20–2250€, takaisinmaksuaika 7-90 päivää. Ostosrahan kulutusluotto on turvallinen apu tilanteisiin joissa tarvitset pienlainaa suuremman, mutta silti edullisen kulutusluoton.

Kenelle ostosraha myönnetään?

Lainahakemuksen voivat jättää kaikkien suomalaisten pankkien asiakkaat, jotka ovat vähintään 18 vuotta täyttäneitä.

Maksukykyä pitää olla ja luottotietojen on oltava tallella, myös matkapuhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta tarvitaan hakemuksessa.

Lainanhakijan on myös asuttava Suomessa ja tunnistettava henkilötiedot verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Ostosraha edut:

• Luotto antaa mahdollisuuden selviytyä odottamattomista ja suurista menoista.
• Lainasumman valitset itse – minimisumma 20 euroa, maksimisumma 2250 euroa.
• Lainan hakemiseksi sinun ei tarvitse etukäteen olla Eurovippi asiakas.
• Lainahakemuksen voit lähettää suoraan kotoa.
• Lainan saat tilillesi nopeasti, yleensä muutamassa tunnissa.

Eurovippi luotto ehdot:

• Vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen
• Pysyvä asuinpaikka ja puhelinnumero lainan vahvistamiseksi.
• Laina-aika 7-90 päivää, riippuen lainasummasta.

hae-vippi

Kenelle Ostosrahan luotot sopivat?

Voit hakea lainaa palvelusta netistä, jos olet vähintään 18 vuotta vanha. Tarvitset lisäksi postiosoitteen, matkapuhelinliittymän ja luottotiedoista ei saa löytyä häiriöitä. Nämä kriteerit täyttäessäsi sovellut erinomaisesti lainan hakijaksi. Jos olet menettänyt luottotietosi, ei sinulle voida lainaa myöntää.

Hae ostosraha helposti netistä ilman vakuuksia

Yksi ostosrahan eduista on se, että voit saada luottoa todella nopeasti. Luoton hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia, joten luotto on helpompi ja nopeampi saada. Sinun ei tarvitse kysyä sukulaisiasi takaamaan luottoa eikä selvitellä omaisuutesi määrää luoton pantiksi. Vakuuksien hankkimiseen ja tarkistamiseen kuluva aika säästyy, ja pääset allekirjoittamaan luottosopimuksen nopeammin.

Ostosraha hakemus tehdään suoraan netissä. Voit täyttää luottohakemuksen vaikka heti tältä sivulta löytyvällä lomakkeella. Tarvitset hakemusta varten voimassa olevan sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron sekä verkkopankkitunnukset. Täytä hakemukseen henkilötietosi sekä toivomasi luottosumma ja lähetä hakemus. Saat rahat tilillesi jo saman päivän aikana, kun olet täyttänyt hakemuksen.

ostosraha-matkan-maksutapana

Ostosraha matkan maksutapana

Velaksi matkailu kuulostaa hieman arveluttavalta huvilta etenkin näin taantuma-aikana, jolloin monet ovat epävarmoja työpaikkansa säilymisestä. Tosiasia kuitenkin on, että kulutusluotot ja lainat ovat perinteisesti olleet yksi suosittu tapa rahoittaa matkailua. Joskus saattaa tulla esiin tilanne, että matkakassaa ei ole vielä kokonaisuudessaan saatu säästettyä, kun kohdalle tulee vuosisadan äkkilähtö. Todellinen supertarjous kannattaa ehkä hyödyntää, vaikka rahatilanne olisikin juuri sillä hetkellä tiukka, koska tilaisuus ei välttämättä toistu.

Suomessa ja Norjassa suosituin matkan tapaisten suurempien hankintojen rahoitusmuoto ovat sillä hetkellä käytettävissä olevat varat, kun taas ruotsalaiset ja tanskalaiset aikovat käyttää hankinnan rahoitukseen kertyneitä säästöjään. Kaikissa Pohjoismaissa noin 10 prosenttia vastaajista aikoi käyttää oston rahoitukseen lainaa tai luottoa, esimerkiksi matkalainaa.

Älä odota kunnes on liian myöhäistä! Kokeile Eurovippi luottoa!

Pikavippi lainaehdot..
Linkki etusivulle..
Lue Eurovippi Luotto Blogi..
Raha matkan maksutapana

hae-vippi