Parantaa Elämäsi: 25 vinkkiä, miten voit parantaa elämäsi: Osa 1

Amerikkalainen kirjailija Maria Robinson on sanonut: «Ei kukaan voi siirtää aikaa taaksepäin ja aloittaa uudestaan, mutta jokainen voi aloittaa uudelleen ja päättää asiat uudella tavalla.».

parantaa-elämäsi

1. Älä vietä aikaasi väärien ihmisten seurassa.

Elämä on liian lyhyt sen viettämiseen ihmisten kanssa, jotka imevät energian sinusta. Jos joku on valmis ottamaan sinut elämäänsä, hän löytää sinulle tilaa. Sinun ei tarvitse taistella paikastasi.

2. Älä pakene ongelmiasi.

Ota ne huomioon. Kukaan maailmassa ei voi taistella ongelmia vastaan ilman ponnisteluja. Mutta meidän ei tarvitse asioita ratkaista kertaheitolla. Meidät on luotu tuohtumaan, murehtimaan, loukkaantumaan ja tekemään virheitä. Elämän keskeinen tarkoitus on katsoa ongelmia silmiin, sekä oppia että ratkaista niitä.

3. Lopeta valehtelu itsellesi.

Saat valehdella kenelle tahansa, mutta et itsellesi. Elämämme voi parantua ainoastaan silloin kun otamme riskejä. Ensimmäinen ja suurin riski jonka voimme ottaa, on olla rehellinen itselleen.

4. Lopeta itsesi vähättely.

Vaikka rakastat jotakuta koko sydämelläsi, älä silti laiminlyö itseäsi ja unohda omia tavoitteitasi. Sinun tulee toki huolehtia muista, mutta huolehdi samalla myös itseäsi. Jos ylipäätään on olemassa hetki jolloin saat toimia sydämelläsi sekä tehdä asioita joista tykkäät, niin tämä hetki on nyt!

5. Älä yritä olla joku joka et ole.

Yksi isoimmista haasteista elämässä on olla oma aito itsesi, myös silloin kun maailma yrittää veistää sinusta sellaisen kun mitä kaikki muutkin ympärilläsi ovat. Aina löytyy sinua kauniimpi, viisaampi ja nuorempi. Älä kuinkaan muutu siksi, jotta ihmiset tykkäisivät sinusta.

6. Älä roiku menneisyydessä.

Et voi aloittaa uutta kappaletta elämässäsi, jos luet vielä edellistä.

7. Älä pelkää virheitä.

Jos teet jotakin ja epäonnistut, olet ainakin 10 kertaa tuotteliaampi kuin jos et tee mitään. Jokaisen menestystarinan takana on useita erehdyksiä, ja jokainen epäonnistuminen johtaa parempaan menestykseen tulevaisuudessa. Lopulta kadut niitä asioita joita et tehnyt enemmän kun asioita, jotka teit.

8. Lopeta itsesi syyllistäminen vanhojen virheiden johdosta.

Me voimme rakastaa väärää ihmistä tai itkeä virheiden takia, mutta on selvää että virheet auttavat meillä tekemään oikeita ratkaisuja myöhemmin. Me kaikki teemme virheitä, ja jopa kadumme joitakin menneisyyden seikkoja.

9. Älä yritä ostaa onnea.

Monet asioista joita himoitsemme, ovat kalliita. Mutta asiat, jotka tosiaan vaikuttavat onneen, ovat täysin ilmaisia, kuten rakkaus, nauru ja halu tehdä jotakin.

10. Luo itse onnesi.

Jos et ole tyytyväinen siihen kuka sisimmältäsi olet, et voi myöskään olla onnellinen pitkäaikaisessa ihmissuhteessa. Luo ensin tasapaino omassa elämässäsi, vasta sen jälkeen voit jakaa onneasi muiden kanssa.

Pikavippi lainaehdot..
Linkki etusivulle..
Lue Eurovippi Luotto Blogi..