Pikalaina pelasti elämäni!

Pikalaina pelasti elämäni? Voi olla vaikea uskoa, mutta pikalaina todennäköisesti pelasti elämäni. Olen varma, että on toisiakin samanlaisia tarinoita, minun tarinani on silti opettavainen. Se kertoo siitä, mikä voisi tapahtua, jos turvaudut muihin ja jäät odottamaan palkkapäivää.

pikalaina-pelasti-elämäni-eurovippi

Mitä tapahtui?

Viime kesänä autoni hajosi yllättäen. Asun kaupungin ulkopuolella, auto on ainoa kulkuvälineeni, tarvitsen sitä päästäkseni töihin. En ollut säästänyt rahaa ylimääräisiin menoihin, mutta nyt autoni kuntoon saamiseen tarvittiinkin isompia korjaustöitä, noin 500 euron edestä.

Minulla oli kaksi mahdollista vaihtoehtoa, josta valita: pyytää kyytiä töihin ystävältäni ja työkaveriltani, joka ei valitettavasti asuu ihan naapurissa tai taikoa se tarvittava summa jostakin ja korjauttaa auto heti. Päätin olla järkevä, odottaa seuraavaan palkkapäivään, ja pyytää kyytiä aamulla töihin sekä illalla takaisin kotiin ystävältäni.

Heti ensimmäisenä aamuna tunsin syyllisyyttäni, tietäessä, että kaverini työmatka tuplaantui. Syyllisyystunne kasvoi, kun hän kertoi heränneensä melkein tunnin aikaisemmin minun takiani. Omatunto alkoi kalvaa niin pahasti, että päätin lopettaa työkyydit mahdollisimman nopeasti.

Mistä saa nopeasti rahaa, kun tarve on suuri?

pikalaina-suuri-tarve

Heti työpäivän jälkeen aloin tutkia erilaisia pikalainoja, pienlainoja tai lyhytaikaisen lainan mahdollisuuksia. Sattumalta löysin Eurovippi.fi -sivuston. Siellä minulle luvattiin, et lainahakemuksen lähettämisen jälkeen saisin rahat tililleni jo parin tunnin kuluttua. Olin alkuun aika skeptinen, pelkäsin tulla petetyksi tuntemattoman sivuston kautta. Tein taustatutkimuksen pikalainoista. Yllätyksekseni ilmeni, että monet ystävistäni ja tutuistani olivat ottaneet pikalainoja, ja he olivat erittäin tyytyväisiä saadessaan käyttöön pikaisesti juuri sinä hetkenä tarvittavan rahasumman. Kuitenkin minun oli vaikea uskoa, miten saisin lainan Internetin kautta tapaamatta pankkihenkilöä ja allekirjoittamatta kymmeniä papereita.

Vaikka epäilin koko järjestelmää, jätin kuitenkin hakemuksen. Rahat tulivat tililleni alle tunnissa. Pystyin järjestämään autokorjaamon kanssa asiat niin, että auto korjattiin seuraavana päivänä. Lasku – 446 euroa – piti maksaa heti. Kiitos pikalainan, minulla oli rahat laskun maksamiseen, ja sain ajokuntoisen ainoan kulkuvälineeni taas käyttöön.

Mutta miten se pelasti elämäni?

Pari päivää autoni korjauksen jälkeen tapahtui kauhea liikenneonnettomuus. Ystäväni ja työkaverini, joka oli tarjonnut minulle kahden päivän ajan autokyytiä töihin ja takaisin, menehtyi onnettomuudessa. Rekka törmäsi kaverini autoon vasemman etuoven kohdalle (siihen, missä kanssamatkustaja istuu), kaverini auto suistui ojaan ja romuttui täysin.

Olen miettinyt tätä päivää monesti: Olisinko minä selvinnyt? Oliko tämä kohtalo? Tiedän vain, ettei minua ollut siinä autossa sinä päivänä pelkästään sen takia, koska olin saanut oman auton korjattua.

Pikalaina pelasti elämäni!

Se voi olla huono yhteensattuma, mutta nyt tiedän, että ongelmat tulee ratkaista heti, elämää ei voi elää vain toisiin luottaen ja parempaa päivää odottaen. Ei ole järkevää kärsiä ja odottaa palkkapäivää, joka tulee vasta viikon tai kahden kuluttua. Kun olet varma, että pystyt maksamaan lainan takaisin parin viikon päästä, toimi heti. Ennen lainan ottamista varmista vaan, että lainantarjoaja on luotettava yhtiö.

Älä odota kunnes on liian myöhäistä! Kokeile Eurovippi luottoa!

Lainaehdot..
Etusivulle..
Blogi..