Pikavippi Eurovippi

Eurovippi pikavippi on luotettava ja nopea vippi. Luotto 20 – 2250 € tilillesi ilman takaajia tai vakuuksia. Eurovippi sopii kaikkeen – odottamattomiin menoihin, yllättäviin hankintoihin, matkustukseen, harrastuksiin tai muihin tarpeisiin. Huom: Vippi voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneelle Suomen kansalaiselle

Otamme lainahakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa.
Luoton määrä on 20-2250 euroa, eräpäivä valintasi mukaan 7, 14, 30, 60 tai 90 päivää.
Laina maksetaan tilillesi mahdollisimman nopeasti joka päivä 07:00-23:00 *
Vippi voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneelle Suomen kansalaiselle. Lainahakemuksen voit jättää internetin kautta tai tekstiviestillä.
mukavin-pikavippi

Eurovippi pikavippi on edullinen ja luotettava vippi, joka on käytössäsi aina silloin kuin tarvitset lainaa nopeasti tasapainottamaan talouttasi

Tee hakemuksesi helposti verkossa tai tekstiviestillä, tarvitset vain nimelläsi olevan matkapuhelinliittymän ja henkilökohtaiset pankkitunnukset henkilöllisyytesi varmistamiseen. Olemme vastuullinen lainanvälittäjä, meillä ei ole piilokuluja.

 

Pikavippi voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneelle Suomen kansalaiselle, jolla on voimassa oleva henkilökohtainen matkapuhelinliittymä. Lainahakemuksen voit jättää kätevästi internetin kautta, tai tekstiviestillä. Luomalla henkilökohtaisen PIN koodisi, on pikavippi haku entistä helpompaa. Saat lainapäätöksen viipymättä, kun hakemuksen tiedot on tarkistettu.

Lue lainaehtomme huolellisesti

Kun olet hyväksynyt lainaehdot, sinulle myönnetty laina maksetaan tilillesi välittömästi, yleensä muutamassa minuutissa. Saat tiedon siitä tekstiviestillä. Otamme lainahakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa.

 

Sinun ei tarvitse jonottaa pankissa, eikä täytellä pitkiä lomakkeita. Eikä selitellä mihin tarvitset lainaa. Me emme kysy mihin tarkoitukseen vippi tulee. Lainaa voi hakea joka päivä. Voit tehdä pikavippi hakemuksen milloin tahansa, missä tahansa – silloin kun sinulle parhaiten sopii. Lainaa kauttamme haluamasi suuruinen vippi, edullisella korolla ja valitsemallasi maksuajalla.

Tutustu edullisiin korkoihimme ja
joustavaan takaisinmaksuun

Valitse tilanteeseesi sopiva riittävän suuri vippi ja tarpeeksi pitkä maksuaika. Lainan takaisinmaksu hyvä ajoittaa esim. palkkapäivääsi. Voit myös maksaa lainan pois ennen sen eräpäivää, ilman lisäkustannuksia. Lasku lainan takaisinmaksusta lähetetään sinulle postissa, mutta voit saada sen halutessasi myös huomaamattomasti sähköpostiisi.

 

Voit hakea uutta lainaa, kun edellinen vippi on maksettu pois. Huomaa, että maksun kirjautumiseen voi mennä muutama päivä. Tervetuloa kokeilemaan elämäsi helpointa lainaa!

Lainaa jopa 2500€ suoraan netistä

Huom: Jos olet jo asiakkaamme, saat lainhakemuksen jättää kätevästi tekstiviestillä. Lue lisää täältä

Pikavippi hätätilanteessa – halvempia vaihtoehtoja löytyy aivan yhtä helposti äkilliseen rahapulaan

Pikavippi on lyhytaikainen ja suuruudeltaan pieni alle 2250 euron vakuudeton laina, jonka saa nimensä mukaisesti nopeasti, mutta vain lyhyeksi laina-ajaksi. Pikavippejä ei myönnetä klo 23-7 aikana ja pikavipin todellinen vuosikorko saa olla enintään 49% alle 2250 euron lainoissa. Nykyään moni tarjoaa myös pikavippinä myös isompaa 2000-3000 euron lainaa. Huomioithan, että todellista vuosikorkoa ei laki rajoita näissä yli 2000 euron lainoissa ja se voi nousta satoihin prosentteihin. Vipin takaisinmaksuaika on tyypillisesti kuukausi ja pikavippejä tarjotaan jopa 14 päiväksi korotta. Huomioithan, että 14 päivän korottoman laina-ajan jälkeen pikavipin kustannukset voivat kohota erilaisilla maksuilla erittäin korkeiksi ja “koroton” sekä “kuluton” laina muuttuukin kalliiksi ja huonoksi vaihtoehdoksi rahoittaa päivittäisiä hankintoja tai isompiakin haaveita.

Pikavippi kokemuksia

“Mun mielestä voi ottaa pikavipin kunhan sen saa maksettua takas n.viikon sisään 🙂 tai siis juur tollases tilaantees ku sää oot uskaltaisin ottaa kun tiiän et saan rahaa pian, eikä se ehi kasvaa korkoo mitää satoja euroja” – Mmiksuu
“Kunhan saat sen takaisin maksettua eräpäivään mennessä niiin on ihan ok jos ei kerran korkoakaan kasva” – Hugme